Vredestein Quatrac Pro+ 235/35 R19

Vredestein Quatrac Pro+

235/35 R19
91 (615 kg/kerék)
Y (300 km/óra)
XL
58 711 Ft / db

Készlet: több mint 8

Szállítási díj: 2 290 Ft / db

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

Vredestein Quatrac Pro+ információ

Kategória: prémium
Szezon: négyévszakos gumi

A Vredestein Quatrac Pro+ gumiabroncsot kifejezetten úgy fejlesztették ki, hogy kiemelkedő tapadást, tartósságot és hatékonyságot nyújtson a nagy teljesítményű személyautók és SUV-ok esetében.

Az új generációs polimerek, valamint a magas szilika- és műgyantatartalom piacvezetőhöz méltó teljesítményt tesznek lehetővé a nedves utakon; emellett a havas és latyakos felületeken való kezelhetőség is jelentősen javult.

Az új Quatrac Pro+ első osztályú tapadást biztosít a nedves utakon, ráadásul a népszerű Quatrac Pro gumiabroncshoz képest 5%-kal jobb tapadást tud felmutatni, valamint 5%-kal csökkenti a gördülési ellenállást a nagyobb üzemanyag-hatékonyság érdekében. A gumiabroncs egész évben biztosított kiváló teljesítménye a fejlett futófelület-kialakításnak és a keverék-alapanyagok új, kifinomult összetételének köszönhető.

A szélesebb hosszirányú barázdák megkönnyítik a gyors vízelvezetést, valamint a középső részen végigfutó lamellák javítják a vízeloszlást, és megakadályozzák a vízenfutást. A továbbfejlesztett anyagösszetételben új generációs polimerek találhatóak, valamint nagy arányban tartalmaz szilikát és műgyantát, ami javítja a tapadást a nedves felületeken, továbbá maximális kormányzási reakciót és stabilitást biztosít a havas és latyakos utakon.

Az új gumiabroncs robusztus külső vállblokkokkal rendelkezik, amelyek kanyarodás során nagy stabilitást nyújtanak, miközben rendelkezik egy bizonyos szintű rugalmassággal is, amely lehetővé teszi a futófelületblokkok hosszanti deformálódását rendkívül hideg környezetben, így maximalizálva a tapadást havas felületeken. A gumiabroncs oldalfala tartalmazza a „hármas hegycsúcs és hópehely” szimbólumot, ami igazolja a minden évszakban megbízható teljesítményt és a téli körülményeknek való megfelelést.

A Quatrac Pro gumiabroncshoz képest az új abroncsban az Apollo Tyres hosszú távú környezetvédelmi céljainak megfelelően 1,5%-kal magasabb a fenntartható anyagok felhasználása.

Vredestein Quatrac Pro+ teszt

2023Átlag: 100%; Tesztek száma: 1

További négyévszakos gumi tesztek


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.