Westlake gumi kereső

Méret
/ R
Idény

Westlake hírek

Téli gumi teszt 2021: Itt vannak a legjobbak
A nagy európai autoklubbok minden évben kiválasztanak egy-két népszerű gumiabron...
Négyévszakos gumi újonságok a 2021/2022-es szezonban
Új abroncs vásárlásánál a legújabb innovációk, a lehető legfrissebb gyártás, val...

Westlake információk

A Zhongce Rubber Group Co., Ltd. (ZC Rubber) Kína első számú gumiabroncs gyártó cége, a 2020-ban világszerte működő 75 vezető gumiabroncs gyártó cég közül a 10. A céget 1958-ban alapították. 2019-ben az éves árbevétele 3,58 milliárd USD volt.

A ZC Rubber központja Kína Hangzhou városában van. Leányvállalataival (ZC Europe, ZC America, ZC Brazil, ZC Thailand) lépésről lépésre terjeszkedik a világpiacon.

A ZC Rubber küldetése az érték és biztonság, mely találkozik a világ különböző piacainak fogyasztói igényeivel. Gyártanak teherautó-, személygépkocsi-, ipari és mezőgazdasági járművekre való, off road, kerékpár-, motorkerékpár- és ATV abroncsokat. 2018-ban 19,01 millió busz és teherautó abroncsot, 36,57 millió személy és kisteher abroncsot, 84,51 millió kerékpár és motorkerékpár abroncsot gyártottak, amelyeket a világ 120 országában értékesítettek.

A ZC Rubber évente dollár milliókat költ tesztelésre, többek között Kína első gumiabroncs zaj teszt laborját is ők hozták létre, de amerikai, német és japán technológiát alkalmazva CT, röntgen vizsgálatnak vetik alá a gyártott abroncsokat, amely kiszűri a hibás vagy hiányzó huzalokat, a légzárványokat, a megerősítő rétegek eltorzulását, vagy az idegen tárgyakat.

A precíz gyártási technológia és ellenőrzés mellett a cég nagy hangsúlyt fektet a futófelület mintázatának fejlesztésére, valamint a környezetvédelemre is, nemzetközi Kutató és Fejlesztő csapatában japán és koreai szakértőket alkalmaz.

A gumiabroncs kereskedők mellett autógyártóknak is értékesítenek, legnagyobb partnereik Európában a Schmitz-cargobull, DSV, Volvo, Tip Trailer, Amerikában a Vanguard, Kínában a SAIC, a SINO Truck, és a Changan Automobile.

Bővebben

Westlake téli gumi

Személyautó

Kisteher

Terepjáró

Westlake nyári gumi

Személyautó

Kisteher

Terepjáró

Westlake négyévszakos gumi

Westlake téli gumi teszt

Westlake nyári gumi teszt

Westlake négyévszakos gumi teszt

 • Westlake Z-007
  Westlake Z-007
  A Westlake Z-007 egy alsó kategóriás nyári abroncs, mely a mintázatából adódóan
 • Westlake Z-506
 • Westlake Z-507
  Westlake Z-507
  A Westlake Z-507 egy asszimetrikus mintázatú, alsó kategóriás téli gumiabroncs,
 • Westlake SL366
  Westlake SL366
  A Westlake SL366 egy olcsó, négyévszakos gumiabroncs, amit kifejezetten burkolat


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.