Kosár: 0 db

Autógumi kereső, méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autógumi kereső, autó alapján

Idény
Autómárka

Gumi + Felni összeszerelve

A szerelt kerék keresést az Alcar 3D konfigurátorába integráltuk. A 3D konfiguártorban összeállított szerelt kerék az Automax kosarába kerül bele.

Acél- és alufelni kereső

Az alu- és acélfelni keresést az Alcar 3D konfigurátorába integráltuk. A 3D konfiguártorban kiválasztott felni az Automax kosarába kerül vissza.

Vásárlási feltételek

Az Eladó

Automax Szerviz Kft.
Székhely:1037 Budapest, Csillaghegyi út 22.
Telefonszám: +36-1-231-1060
Adószám: 23535840-2-41

vagy

Gumi-Profi Team Kft..
Székhely: 1037 Budapest, Csillaghegyi út 22..
Telefonszám: +36 (1) 430 6789
Adószám: 10735442-2-41.

A Vevő

Az Automax.hu internetes áruházban azok vásárolhatnak, akik elfogadják jelen üzletszabályzatot.

Megrendelés

Az Automax Internetes áruházban a megrendelés interneten, vagy faxon keresztül lehetséges. Az áruházban látható termékek ára az adott árucikk bruttó vételára, amely az általános forgalmi adót tartalmazza. A könnyűfém felnik bizonyos típusára csak 4db-os rendelést tudunk felvenni. A könnyűfém felnik és a könnyűfém felnivel szerelt kerekeknél feltüntetett ár tartalmazza a tehermentesítő gyűrűk árát, a csavarok és szelepek árát viszont nem. Az acél tárcsák és az acél tárcsával szerelt kerekek ára nem tartalmazza a csavarok árát. A kiválasztott terméket a megrendelő űrlap kitöltésével tudja megrendelni. Az űrlap kitöltése után az áruház automatikusan e-mailt küld a vásárlás részleteivel. A megrendelés az Automax Szerviz Kft. telefonos vagy e-mail-es megerősítése követően lép érvénybe! Az esetleges adatrögzítési hibákért felelősséget nem vállalunk. A weboldalon feltüntetett fotó illusztráció, nem minősül ajánlattételnek.

Fizetés

A megrendelt termékek árát a vevő a termék átvételekor az eladó telephelyén vagy házhoz szállítás esetén a futárnak fizeti. Igény esetén van lehetőség a számla összegét előre utalással teljesíteni. Speciális termékek esetén az Eladó a teljesítést előleg megfizetése esetén teljesíti. Az Eladó a házhoszállítással teljesített rendelésekről e-számlát állít ki.

Házhoz szállítás/ áru átvétele:

A megrendelt termékeket belföldön az áru raktárra érkezésétől számítva, a megerősítés után pár munkanapon belül házhoz szállítjuk, vagy telephelyünkön a meghirdetett nyitvatartási idő alatt át lehet venni. A házhoz szállítás díja a szállítási díj táblázatban található meg..Az áru átvételekor a vevő elismervénnyel vagy a számla aláírásával igazolja a hiánytalan és sérülésmentes teljesítést. Az átvétel után, de még a felszerelés előtt a Vevő meggyőzödik a termékek megfelelőségéről. Amennyiben a termék nem felel meg az autójára, azt még a felszerelés előtt jelzi az Eladónak. A kéréktárcsákat a gumizás előtt az autóra fel kell próbálni.

Partnerszervizeink a megrendelést 3 napig tartják, ezt követően a rendelés törlésre kerül.

A vásárlástól való elállás joga

A megrendelt termékek kézhez vételétől számított 14 napon belül vásárlóinknak joguk van indoklás nélkül elállni vásárlási szándékuktól. Ebben az esetben az Automax Szerviz Kft. köteles a termékért kifizetett vételárat az elállástól számított 14 napon belül visszatéríteni. A visszatérítés a visszaszállítási költségre nem vonatkozik
Az áru átvétele után a termék sérüléséből, illetve a rendszeres használatból adódó értékcsökkenési költségek a vevőt terhelik.

Garancia, szavatosság

Az eladó az általa eladott termékre a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 49/2003. (VII. 30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak. Amennyiben az átvett árucikk hibás, vagy a szállítás során megsérült, azt díjmentesen kicseréljük. A szállítási sérülést csak abban az esetben tudjuk elfogadni, ha a csomag átvételekor a sérülésről jegyzőkönyv készült. Amennyiben a csomagolás sérült és erről nem készült jegyzőkönyv, úgy az ebből eredő kár az ügyfelet terheli. Az árucikk cseréje csak az eredeti csomagolás és a mellékelt okmányok megléte esetén lehetséges.
Cégünk az általa eladott termékekre a fogyasztóknak 12 hónap jótállást vállal. A jótállási idő kezdete a számla dátuma és amennyiben a termék mellett nincs külön jótállási jegy, akkor a számla egyben a jótállási jegy is. A jótállási körbe nem eső termékeinkre és ügyletekre a vonatkozó jogszabályokban rögzített szavatossági idő jár. A szavatossági igények esetén az Automax Kft. a termékek elhasználódásából adódó értékcsökkenést állapíthat meg.
A vevő a jótállási igényét az Automax telepehelyén (1037 Budapest, Csillaghegyi út 22.) jelentheti be.
Személy, kisteher és terepjáró gumiabroncsok esetében a garancia csak akkor érvényesíthető, amennyiben az abroncsot átlagos használati körülmények között üzemeltetik és a felszerelésre valamint az üzemeltetésre vonatkozó előírásokat továbbá a gyártó előírásait betartják. Garanciális igény érvényesítésének feltétele a szakműhelyben történő felszerelés igazolása. Szélsőséges út és használati körülmények esetében az Automax Szerviz Kft. fenntartja a jogot a garanciális felelősségének a jelen feltételektől eltérő mértékű szabályozására.
A garanciális igény nem érvényesíthető:
- helytelen tárolás miatti hibákra,
-a jármű vagy tartozékainak hibája, pl. helytelen futómű beállítás stb. által okozott hibákra,
-a vonatkozó szabványok, és a gyártó által adott előírások figyelmen kívül hagyása miatti, szerelési- vagy üzemeltetési hibákra,
-javított abroncsokra,
-nem a rendeltetés szerinti célra használt abroncsok meghibásodására,
-baleset, rongálás vagy egyéb külső behatások okozta hibákra,
- versenyzés, sebességi vagy egyéb kísérleti használat közben bekövetkező hibákra.
Friss gyártásúnak tekintjük azokat a gumiabroncsokat, amiket a Magyar Gumiabroncs Szövettség így határoz meg.

Személyes adatok

A vevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Az Automax Szerviz Kft. és a Gumi-Profi Team Kft. a vásárlók adatait a szerződés teljesítése, és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tárolja, illetve alvállalkozóinak (futárszolgálat) átadja. Az alvállalkozók az Automax Szerviz Kft. által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. A megrendeléskor megadott címen az Automax Szerviz Kft. ügyfeleit jövőbeni ajánlatairól, akcióiról értesítheti.


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.