Starfire gumi kereső

Méret
/ R
Idény

Starfire információk

StarfireA Starfire gumiabroncs a Cooper Tire csoporthoz tartozó kedvező áru termék.

A Starfire kínálata

Termékpalettáján megtalálható a személy, kisteher és SUV abroncsok széles választéka, európai piacra azonban csak a személyabroncsok kerültek.

Termékei megközelítik az eredeti amerikai abroncsok színvonalát egyes nyugat-európai, illetve amerikai kereskedések Cooper Starfire néven árusítják, mivel abroncsait nem csak hogy Amerikában tervezik, hanem ott is tesztelik az amerikai szabványok és előírások figyelembe vétele mellett. A különbség annyi köztük, hogy a jelentősen olcsóbb ár eléréséhez ázsiai gyártási költségek nyújtanak nagy segítséget.

Gazdasági adatok

A Cooper Tire az ötödik legnagyobb gumigyártó az Egyesült Államokban. A Taiwanon működő Chengshan Tire Co. vállalatban többségi részesedéssel rendelkezik, globális eladásainak negyede a Kínai piacon történik. Napjainkban a Cooper Tire több mint egy tucat országban, 9000-nél is több embernek biztosít munkát. Cooper gumiabroncsgyár Európában Angliában és Szerbiában van. A vállalat 2015-ös éves nettó árbevétele közel 3 milliárd dollár volt.

Tulajdonos

A Starfire ázsiai abroncs gyártó cég, mely az amerikai Cooper konszern tulajdonában áll.

Garancia

A Starfire gumiabroncsokra a gyártó a vásárlástól számított 2 év garanciát vállal.

Bővebben

Starfire téli gumi

Starfire nyári gumi×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.