Starfire WH200

Starfire WH200

Jelenleg Starfire WH200 abroncs nincs raktáron.

Starfire WH200 információ

Kategória: olcsó
Szezon: téli gumi

A Starfire WT200 kis teljesítményű, városi autókra tervezett téli gumiabroncs, kedvező árfekvésben.

Aszimmetrikus mintázata és szilikában gazdag futófelületi keveréke nyújt segítséget a zord téli időjárási körülmények között.

A szilika tartalmú futófelületi vegyület javítja a nedves és havas tapadást még alacsony hőmérsékleten is.

További Starfire téli gumik

Starfire információk

StarfireA Starfire gumiabroncs a Cooper Tire csoporthoz tartozó kedvező áru termék.

A Starfire kínálata

Termékpalettáján megtalálható a személy, kisteher és SUV abroncsok széles választéka, európai piacra azonban csak a személyabroncsok kerültek.

Termékei megközelítik az eredeti amerikai abroncsok színvonalát egyes nyugat-európai, illetve amerikai kereskedések Cooper Starfire néven árusítják, mivel abroncsait nem csak hogy Amerikában tervezik, hanem ott is tesztelik az amerikai szabványok és előírások figyelembe vétele mellett. A különbség annyi köztük, hogy a jelentősen olcsóbb ár eléréséhez ázsiai gyártási költségek nyújtanak nagy segítséget.

Gazdasági adatok

A Cooper Tire az ötödik legnagyobb gumigyártó az Egyesült Államokban. A Taiwanon működő Chengshan Tire Co. vállalatban többségi részesedéssel rendelkezik, globális eladásainak negyede a Kínai piacon történik. Napjainkban a Cooper Tire több mint egy tucat országban, 9000-nél is több embernek biztosít munkát. Cooper gumiabroncsgyár Európában Angliában és Szerbiában van. A vállalat 2015-ös éves nettó árbevétele közel 3 milliárd dollár volt.

Tulajdonos

A Starfire ázsiai abroncs gyártó cég, mely az amerikai Cooper konszern tulajdonában áll.

Garancia

A Starfire gumiabroncsokra a gyártó a vásárlástól számított 2 év garanciát vállal.


×