Nexen Winguard Spike SUV

Nexen Winguard Spike SUV

Jelenleg Nexen Winguard Spike SUV abroncs nincs raktáron.

Nexen Winguard Spike SUV információ

Kategória: középkategória
Szezon: téli gumi

Ideális téli gumiabroncs választás SUV/4x4 autókra, közúti használatra, kedvező áron.

A Nexen Winguard Spike SUV mintázatot úgy fejlesztették ki, hogy a gumiabroncs tapadása havas és jeges útfelületen maximális legyen minimális gördülési zaj mellett. (ábra 1)

A V mintázati kialakításnak és a blokkok merevségének köszönhetően a Winguard Spike SUV nagy vonóerővel rendelkezik havas útfelületen. (ábra 2.)

A középen futó cikkcakkos borda növeli a gumiabroncs teljesítményét havas és jeges útfelületen, valamint stabilizálja az irányíthatóságot egyenes irányban. (ábra 3.)

Az optimalizált elrendezésű lamellák maximális teljesítményt nyújtanak kezelhetőség és vonó erő területén havas és jeges útfelületen. (ábra 4.)

 • Mintázati kialakítás - jó tapadás és a csendes futás (ábra 1.)
  Mintázati kialakítás - jó tapadás és a csendes futás (ábra 1.)
 • Forgásirányos mintázat - nagy vonóerő (ábra 2.)
  Forgásirányos mintázat - nagy vonóerő (ábra 2.)
 • Középen futó cikkcakkos borda (ábra 3.)
  Középen futó cikkcakkos borda (ábra 3.)
 • Optimalizált elrendezésű lamellák (ábra 4.)
  Optimalizált elrendezésű lamellák (ábra 4.)

További Nexen téli gumik

Személyautó

Kisteher

Terepjáró

Nexen információk

Nexen A Nexen középkategóriás gumiabroncs márka Dél-Koreából.

A Nexen kínálata

Nexen márkanév alatt a vállalat személyautó, 4x4/SUV és kishaszonjármű gumiabroncsokat gyárt.

A abroncsok elismertségét az is jelzi, hogy sok Chrysler, Volkswagen, Renault, Chevrolet, Ssangyong, Dacia, GM, Mitsubishi, Hyunday, Skoda, Kia, Seat és Suzuki gépkocsit már a gyárban Nexen abroncsokkal szerelnek fel az autógyártók.

A Nexen középkategóriás abroncsait azoknak a sofőröknek ajánljuk, akik napi rendszerességgel használják az autójukat, de nem szeretnének prémium árat fizetni, ezért minimális, számukra alig érezhető kompromisszumokat képesek elfogadni.

Gazdasági adatok

A vállalat éves forgalma meghaladja a 600 millió USA dollárt. A Nexen gumiabroncsok a világ 120 országában érhetők el. Gyáraik Dél-Koreában és Kínában vannak, nagyságrendileg 2 000 embert foglalkoztatnak. A hazai piacon - Dél-Koreáben - nem kisebb gyártók a versenytársaik, mint a Hankook és a Kumho.

A Nexen története

A Nexen vállalatot 1942-ben alapították Heung-A Tire Company név alatt. A Nexen gumiabroncsok gyártása mögött több, mint 70 éves tapasztalat áll. A Nexen Korea első gumiabroncsgyártó vállala volt 1956-ban, majd később megváltoztatták a cég nevét Nexen Tire Corporation-ra. 1985-ben megnyitotta második gumiabroncsgyárát Yangsan városában (Dél-Korea). 6 évvel később szövetségre léptek az OHTSU Tire & Rubber vállalattal (a Falken gyártójával), így nagy előrelépést tehettek gyártástechnólógia és a minőségi fejlesztések terén. 2005-ben megvetette a lábát az amerikai gumiabroncspiacon is, melynek székhelye Kaliformában van. A megnövekedett kereslet miatt a Nexen vállalat két újabb gyárat létesített 2007-ben Kínában és 2012-ben Koreában. Az új koreai gyár a világ egyik legfejletebb és legnagyobb gumiabroncs gyára a világon. A 2015-ös évben csak az új koreai gyár 10 millió gumiabroncsot gyártott, 2018-ra évi 20 millió darabszámos gyártást irányoztak elő.

Garancia

A Nexen gumiabroncsokra a gyártó a gyártástól számított 3 év garanciát vállal


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.