Nexen Winguard Ice SUV

Nexen Winguard Ice SUV

MéretSIÁr
265/70 R16Q34 999 Ft-tól -

Nexen Winguard Ice SUV információ

Kategória: középkategória
Szezon: téli gumi

Ideális téli gumiabroncs választás SUV/4x4 autókra, közúti használatra, kedvező áron.

A fűrészfog alakú blokkélek által a Nexen Winguard Ice SUV stabil teljesítményt nyújt havas és jeges útfelületen egyaránt. (ábra 1.)

A középső mintázati barázda nagymértékben javítja a gumiabroncs irányíthatóságát hóval borított, egyenes úton. (ábra 2.)

A futófelúleten körbefutó 4 hosszanti barázda remekül vezeti el a vizet, ezzel remek aquaplaning elleni védelmet nyújt az abroncs. (ábra 3.)

Az egyedi vállkialakítás nagyfokú vonóerőt eredményez havas és jeges útfelületen. (ábra 4.)

 • Fűrészfog alakú blokk kialakítás (ábra 1.)
  Fűrészfog alakú blokk kialakítás (ábra 1.)
 • Középső mintázati elem (ábra 2.)
  Középső mintázati elem (ábra 2.)
 • 4 hosszanti vízelvezető árok (ábra 3.)
  4 hosszanti vízelvezető árok (ábra 3.)
 • Speciális vállkialakítás (ábra 4.)
  Speciális vállkialakítás (ábra 4.)

További Nexen téli gumik

Személyautó

Kisteher

Terepjáró

Nexen információk

Nexen A Nexen középkategóriás gumiabroncs márka Dél-Koreából.

A Nexen kínálata

Nexen márkanév alatt a vállalat személyautó, 4x4/SUV és kishaszonjármű gumiabroncsokat gyárt.

A abroncsok elismertségét az is jelzi, hogy sok Chrysler, Volkswagen, Renault, Chevrolet, Ssangyong, Dacia, GM, Mitsubishi, Hyunday, Skoda, Kia, Seat és Suzuki gépkocsit már a gyárban Nexen abroncsokkal szerelnek fel az autógyártók.

A Nexen középkategóriás abroncsait azoknak a sofőröknek ajánljuk, akik napi rendszerességgel használják az autójukat, de nem szeretnének prémium árat fizetni, ezért minimális, számukra alig érezhető kompromisszumokat képesek elfogadni.

Gazdasági adatok

A vállalat éves forgalma meghaladja a 600 millió USA dollárt. A Nexen gumiabroncsok a világ 120 országában érhetők el. Gyáraik Dél-Koreában és Kínában vannak, nagyságrendileg 2 000 embert foglalkoztatnak. A hazai piacon - Dél-Koreáben - nem kisebb gyártók a versenytársaik, mint a Hankook és a Kumho.

A Nexen története

A Nexen vállalatot 1942-ben alapították Heung-A Tire Company név alatt. A Nexen gumiabroncsok gyártása mögött több, mint 70 éves tapasztalat áll. A Nexen Korea első gumiabroncsgyártó vállala volt 1956-ban, majd később megváltoztatták a cég nevét Nexen Tire Corporation-ra. 1985-ben megnyitotta második gumiabroncsgyárát Yangsan városában (Dél-Korea). 6 évvel később szövetségre léptek az OHTSU Tire & Rubber vállalattal (a Falken gyártójával), így nagy előrelépést tehettek gyártástechnólógia és a minőségi fejlesztések terén. 2005-ben megvetette a lábát az amerikai gumiabroncspiacon is, melynek székhelye Kaliformában van. A megnövekedett kereslet miatt a Nexen vállalat két újabb gyárat létesített 2007-ben Kínában és 2012-ben Koreában. Az új koreai gyár a világ egyik legfejletebb és legnagyobb gumiabroncs gyára a világon. A 2015-ös évben csak az új koreai gyár 10 millió gumiabroncsot gyártott, 2018-ra évi 20 millió darabszámos gyártást irányoztak elő.

Garancia

A Nexen gumiabroncsokra a gyártó a gyártástól számított 5 év garanciát vállal


×

 

 

Oldalunkon HTTP-sütiket használunk a jobb működésért. További információk