Kosár: 0 db

Autógumi kereső, méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autógumi kereső, autó alapján

Idény
Autómárka

Gumi + Felni összeszerelve

Idény
Autómárka

Acél- és alufelni kereső

Autómárka

Nyári gumi újdonságok a 2017-es tavaszi szezonban (2017. 04. 01.)

Vannak olyan ügyfeleink, akiknek az abroncs választásnál a legújabb innovációk, a lehető legfrissebb gyártás, valamint a környezet-barát használat az elsődleges szempont az abroncs választásnál. Mivel ezek a gumik idén kerülnek a piacra, így évekig nem lesz probléma a pótlásuk sem, ha a garnitúrából egy megsérülne.

Prémium kategória

  • A német Continental újdonsága a Continental PremiumContact 6, ami a korábbi generációhoz képest 15%-kal hosszabb futás-teljesítéményt ígér, miközben a zaj terhelését is sikerült csökkenteni.
  • Goodyear Eagle F1 Asymmetric 3 SUV új közúti használatra szánt SUV abroncs.
  • A Michelin sportautók számára tervezete új Michelin Pilot Sport 4S-t. Ezt a 19 és 20 colos méretben gyártott nyári gumit a több száz lóerős autók igényeire tervezték.

Közép kategória

  • Az indiai gyártó újdonsága Apollo Amazer 4G ECO. A korábbi generációhoz képest 25%-kal alacsonyabb a gördülési ellenállása, miközben a vizes fékezési adatok is javultak 8%-kal. Piaci bevezetése a 2017 második negyedévében kezdődik.
  • Az új Firestone RoadHawk specialitása, hogy az összes elérhető méretben “A” minősítést kapott a vizes fékezési tulajdonságoknál, miközben a fogyasztási méréseknél is nagyon jó adatokat produkál. A gyártó szerint 20%-kal sikerült növelni a futást-eljesítményt is. A legfontosabb méretekben már elérhető nálunk is.
  • A Fulda Sportcontrol 2 17, 18 és 19 col méretben került piacra. Az Autobild tesztje szerint a száraz és nedves útfelületen való fékezési tulajdonságai a prémium márkákkal van egy szinten.
  • Hankook Kinergy Eco2 (K435) a Magyaroszágon nagyon népszerű Kineregy Eco-t váltja. Piaci bevezetése 2017 második félévétől várható.

Olcsó nyári gumik

  • A Saetta SA Touring 2 a Bridgestone csoport kedvező árú terméke. A legtöbb méretben “B” besorolást kapott vizes fékezésnél és gördülési ellenállása elég jó. Az olcsó gumik között jelenleg az egyik legjobb választás. Végre van olyan nyári gumi a piacon, ami nem drága, de mégis nagyon biztonságos. Az új Seatta nyári gumi már rendelhető a webáruházunkból.

×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.