Seiberling Tour

Seiberling Tour

MéretÁr 
165/70 R137 990 Ft-tól

Seiberling Tour információ

Kategória: olcsó
Szezon: nyári gumi

A Seiberling Tour a Firestone Multihawk-kal megegyező modern mintázat. Kis- és középkategóriás személyautókra tervezett, kiegyensúlyozott teljesítményű optimalizált gumiabroncs.

Jellemzői: A lekerekített mintablokkok és a felhasznált technológia rendkívül csendes gördülést biztosít - hogy Önnek kellemesen teljen az utazás Nagyobb teljesítmény nyújt száraz útfelületen és fékezéskor - hogy meg tudjon állni bárhol, bármikor. Tökéletesített futófelületi nyomáseloszlással bír az egyenletes kopásért és a hosszú élettartamért - hogy Önnek költséghatékony megoldást nyújtson Üzemanyag-takarékosság - hogy Ön környezettudatos vezető lehessen Megnövelt vízáramlási sebesség a lekerekített blokk éleknek köszönhetően - hogy Ön és családja esőben, záporban, zivatarban is a legnagyobb biztonságban legyen.

A Seiberlng Tour Bridgestone gyárában készülő nyári gumi.

További Seiberling nyári gumik

Seiberling információk

SeiberlingA Seiberling a Bridgestone csoporthoz tartozó márka. A Seiberling gumik a Bridgestone olasz gumiabroncs gyárában készülnek.


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.