Sailun Atrezzo 4Seasons 185/60 R15

Sailun Atrezzo 4Seasons

185/60 R15
88 (560 kg/kerék)
H (210 km/óra)
BSW M+S XL
17 160 Ft / db

Készlet: több mint 8

Szállítási díj: 0 Ft

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

A Sailun Atrezzo 4Seasons egy kiváló gumikeverékkel és határozott futófelületi mintázattal megalkotott négyévszakos abroncs, amely képes arra, hogy egész évben ideális tapadást, rövid fékutat, jó kormányozhatóságot és kielégítő komfortérzetet biztosítson. Mindemellett az Atrezzo 4Seasons rendkívül kedvező áron kapható.

  • Kiváló száraz kezelhetőség
  • Optimális teljesítmény az abroncs teljes élettartama alatt
  • Maximális tapadás nedves és havas utakon

Kiváló száraz kezelhetőség

Fokozottabb az abroncs kezelhetősége száraz úton a külső erős négyzet alakú blokkmintának köszönhetően.

Optimális teljesítmény az abroncs teljes élettartama alatt

Az újonnan bevezetett 3 dimenziós hornyok és lamellák optimális teljesítményt biztosítanak a gumiabroncs teljes élettartama alatt.

Maximális tapadás nedves és havas utakon

A cikkcakkos oldalirányú barázdák, mélyedések és lamellák maximalizálják a tapadást havas és nedves utakon. A három fő barázda gyorsan és hatékonyan vezeti el a vizet és havat a biztonságosabb vezetés érdekében.


Sailun Atrezzo 4Seasons információ

Kategória: olcsó
Szezon: négyévszakos gumi

A Sailun Atrezzo 4Season négy évszakos gumiabroncsot azoknak a sofőröknek ajánljuk, akik hideg és időnként havas időjárási körülmények között vezetnek. Valamint igen gazdaságos megoldás, mivel az abroncs egész évben használható, nincs szükség téli-nyári átszerelésre.

Speciálisan tervezett aszimmetrikus futófelületi mintázata és annak keveréke biztosít jó kezelhetőséget és fékezési tulajdonságokat a különböző időjárási körülmények között. (ábra 1.)

Az oldalsó cikk-cakk alakban elhelyezkedő bordák és a kompakt külső váll pontos kormányzási reakciókat ígér és dinamikus kezelhetőséget. (ábra 2.)

Határozott vonalú, szögletes külső mintázati blokkjai, fokozott kezelhetőséget nyújt száraz útburkolaton, kanyarban is. (ábra 3.)


 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.