Pirelli P Zero Winter 255/40 R19

Pirelli P Zero Winter

255/40 R19
100 (800 kg/kerék)
V (240 km/óra)
* XL
téli személyautó
B
B
73
89 432 Ft / db

Készlet: 7

Szállítási díj: 2 290 Ft / db

Kiemelet ajánlat

255/40 R19
100 (800 kg/kerék)
V (240 km/óra)
XL
téli személyautó
C
B
73
69 346 Ft / db

Készlet: több mint 8

Szállítási díj: 2 290 Ft / db
Hankook Winter I*Cept evo3 W330
Teszteredmények:

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

Pirelli P Zero Winter információ

Kategória: prémium
Szezon: téli gumi

APirelli P Zero nem csupán egy termékcsalád vagy márka, hanem egy ikon. A nagyteljesítményű autók szerelmesei által ismert és elismert tulajdonságait most már nem csak nyáron, hanem télen is élvezhetik az arra vágyók. A P ZERO Winter úgy jött létre, hogy a legmagasabb szintű teljesítményt szolgálja téli körülmények között, és a legjobb autógyártókkal együttműködve tervezték, hogy garantálják az egyes autók teljesítményének tökéletes illeszkedését.

Technikai információk:

A világ autógyártóinak olyan gumiabroncsokra van szüksége a nagyteljesítményű autókhoz, amelyek képesek megbirkózni a hatalmas erővel és nyomatékkal, amelyet ezek a járművek képesek generálni, még alacsony tapadási viszonyok között is. Ez meggyőzte a Pirelli-t annak érdekében, hogy az új P Zero Winter ugyanazon az úton járjon el, mint a nyári fejlesztés, műszaki választások és az autógyártókkal való egyeztetés során. A teljesítés során nem fogadtak el kompromisszumot. A projekt elején kitűzött és annak végén elért cél az volt, hogy a szuperautók és a luxusautók tulajdonosai számára ugyanazt a vezetési érzést biztosítsák, ami jellemző a nyári P Zero-ra, így az évszak változása szinte észrevétlen lett.

Összetett, futófelület-mintázat és műszaki megoldások az új gumiabroncsot a télen jellemző útviszonyokhoz igazítják, ugyanakkor megtartják a biztonságot és az irányítást.

A P Zero fejlődése az elektromos sportautók növekvő piacán is felmerül. Az „Elect” jelölés debütál a Genfi P Zero gumiabroncsokon, jelölve az elektromos autókhoz, illetve plug-in-hibridhez készült gumiabroncsokat. A Pirelli „Elect” jelzésű gumiabroncsai számos előnyt kínálnak a környezetbarát autók számára, a specifikus műszaki jellemzőknek köszönhetően. Mindenekelőtt az alacsony gördülési ellenállást, amely segít maximalizálni az egyes autók hatótávolságát.


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.