Michelin Pilot Sport S 5 275/35 R21

Michelin Pilot Sport S 5

275/35 R21
99 (775 kg/kerék)
Y (300 km/óra)
nyári személyautó
D
B
71
144 329 Ft / db

Készlet: 0

Kiemelet ajánlat

275/35 R21
103 (875 kg/kerék)
Y (300 km/óra)
ND0 ACOUSTIC XL
nyári személyautó
C
A
71
138 140 Ft / db

Készlet: több mint 8

Szállítási díj: 2 290 Ft / db

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

Michelin Pilot Sport S 5 információ

Kategória: prémium
Szezon: nyári gumi

Precíz úttartás és meggyőző tapadás, közúton és a versenypályán egyaránt: ez az autógyártókkal közösen tervezett MICHELIN Pilot Sport S 5!

A MICHELIN nyári közúti és versenypálya gumiabroncsa újradefiniálja a nagy teljesítményt.

A legigényesebb sportautó konstruktőrök igényeire szabva. Élvezze a páratlan teljesítményt a MICHELIN Pilot Sport S 5 közúti és pályahasználatra egyaránt alkalmas abronccsal! A legnevesebb sportautó konstruktőrök igényeire szabott nyári abroncsunk olyan nagy teljesítményű sportautókon található, melyek a Corvette, a Ferrari, a Lucid, a Mercedes-AMG, a Porsche vagy a Tesla műhelyeiből gurulnak ki. MICHELIN Pilot Sport S - 5 Új értelmezést nyer a szupersport teljesítmény!

Tűpontos úttartás, magabiztos kormányzás. Használja ki járműve valódi erejét: a MICHELIN Pilot Sport S 5 nyári abroncs Dynamic Response technológiája révén ultramagas, rendkívül érzékeny reakciókészséggel tartja járművét az úton. Aramid és nejlon hibrid övbetétje gondoskodik róla, hogy járműve az ön által leadott kormánymozdulatokat hatékonyan és magabiztosan hajtsa végre, magabiztos kormányzás és sportos vezetési élmény.

Figyelemre méltó tapadás -- nedves ás száraz úttesten egyaránt. A MICHELIN Sport S 5 abronccsal száraz és nedves úton egyaránt magabiztosan élvezheti a sportos vezetést. Dual Sport Tread Design és Bi-Compound kétkeverékes futótechnológiájának, valamint a masszív futóblokkoknak köszönhetően közúton és versenypályán is maximális tapadást nyújt, futókeveréke és hosszirányú mintázati csatornái pedig nedves felületen biztosítanak hatékony vonóerőt.

Nagy teljesítményű gumiabroncs, amelyet közúton és versenypályán történő használatra terveztek.


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.