Kumho ECSTA HS51

Kumho ECSTA HS51

MéretÁr 
195/50 R1515 991 Ft-tól
215/45 R1620 991 Ft-tól
215/60 R1621 990 Ft-tól

Kumho ECSTA HS51 információ

Kategória: középkategória
Szezon: nyári gumi

  A Kumho ECSTA HS51 mintázata megfelel egy mai nyárigumival szemben támasztott követelményeknek. A Hyundai Elantra gyári szerelésű abroncsa lett 225/45 R17 W méretben. Alacsony zajszint, kiváló úttartás, precíz irányíthatóság és jó vizes úton való tapadás jellemzi.

  A nagy teljesítményű autók irányíthatóságánal elvárt precizitás és a sima, csendes futás, nem feltétlenül kell kizárják egymást. A Kumho mérnökeinek sikerült ötvöznie ezt a két tényezőt az ECSTA HS51-ben, így kitűnő ár/érték arányú választás lehet a szalonautóktól, a sportos roadsterekig, megfelelve ezzel a a sportos, és a komfortos vezetési stílus híveinek egyaránt.
  15”-tól 18”-ig kapható, V, W és Y-os sebesség indexekkel.

Technikai jellemzői:

A központi profilban található merev mintázati blokkoknak köszönhetően kitűnő kezelhetőséget, és úttartást kapunk nagy utazási sebesség mellett is.

A vállrészen kialakított változó mélységű lamellák csendes futást, valamint jó oldaltartást tesznek lehetővé.

A hatékony vízelvezetésért, és az aquaplanning jelenség minimálisra csökkentéséért a 4 körbefutó hosszanti mintaárok a felelős.

A Kumho, az ECSTA HS51 termékét úgy alkotta meg, hogy a dizájn mellett fontos szerepet kapott egy új, erős tapadású szilika keverék alkalmazása is, amely révén kiegyensúlyozott, megbízható teljesítményt nyújt az abroncs a teljes élettartama alatt.

Összefoglalva tehát ezt kapjuk, ha a Kumho ECSTA HS51-est választjuk:

 • optimális nedves tapadás
 • nagy sebességű vezetési és kanyarstabilitás
 • alacsony kopás
 • kiemelkedő aquaplanning ellenállás
 • jobb kezelhetőség
 • Részletes mintázati profil
  Részletes mintázati profil
 • Letisztult oldalfal design
  Letisztult oldalfal design
 • 4 hosszanti körbefutó mintaárok - Hatékony vízelvezetés
  4 hosszanti körbefutó mintaárok - Hatékony vízelvezetés

Kumho ECSTA HS51 teszt

202120202019201820172015Átlag: 75%; Tesztek száma: 7

További nyári gumi tesztek

További Kumho nyári gumik

Személyautó

Kisteher

Terepjáró

Kumho információk

KumhoA Kumho középkategóriás gumiabroncs, Dél-Korea egyik legnagyobb ipari konglomerátumából.

A Kumho kínálata

A Kumho európai gumiabroncs palettáján megtalálhatók a személyautó, 4x4/SUV és kishaszon gumiabroncsok egyaránt. A személyautók számára készülő abroncsok is megfizethető áron kaphatók, ugyanakkor a cég gondot fordít az innovációra, hogy előkelő helyen maradhasson az éles versenyben. Ennek is köszönhetően, abroncsai a független tesztekben is rendre kitűnően teljesítenek, megbízható minőségűek és biztonságos közlekedést tesznek lehetővé.

A Kumho, még a Samyang és Marshal gumiabroncsok gyártója is.

Termékei nagyon népszerűek főleg a tengeren túlon számos személyautó első szerelésű abroncsai, de több európai gyártó (Smart-Mercedes, Volkswagen) is előnyben részesíti kitűnő minőségük és nagyszerű ár/érték arányuk miatt.

Gazdasági adatok

A Kumho gumiabroncsok Koreában készülnek, jelenleg az Egyesült Államokban kezdtek új gyárat építeni. Ázsiában, Észak-Amerikában és Európában (Angliában) van a gyártónak kutató központja, illetve Németországban végeznek termék fejlesztést. Évente több, mint 68 millió gumiabroncsot gyárt, a világ 180 országában kerül értékesítésre ez a mennyiség. Részvényeit 1976 óta jegyzik a tőzsdén.

A Kumho története

1960-ban alapították a Samyang Tire vállalatot, a mai Kumho Tire elődjét. A vállalat indulásakor kézi erővel készültek az abroncsok, naponta mindösszesen 20 darab. 5 évvel később mr Thaiföldre szállított gumiabroncsokat. A 60-as évek végén a koreai kormány vezette újjáépítési időszakban a Kumho keményen dolgozott, hogy megfeleljen a kormányzati célkitűzéseknek. 1974-ben befejeződött a Kwangju gyár építése és a Kumho felvette a kapcsolatot amerikai fejlesztőcégekkel is. Az olajválság és a nyersanyag beszerzési problémák ellenére a Kumho vezető gumiabroncs gyártóvá nőtte ki magát.

Versenysport

Aktívan vesz részt az autósportban is, szponzorációval és versenyabroncsok gyártásával egyaránt. Teremékei a versenyzők körében is elismertek, és kiváló árukkal hívják fel magukra a figyelmet.

Garancia

A Kumho gumiabroncsokra a gyártó a vásárlástól számított 3 év garanciát vállal.


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.