Hankook Ventus S1 evo3 K127A SUV 275/45 R20

Hankook Ventus S1 evo3 K127A SUV

275/45 R20
110 (1060 kg/kerék)
Y (300 km/óra)
FSL SBL XL
nyári terepjáró közúti
C
A
73
70 000 Ft / db

Készlet: 3

Szállítási díj: 2 290 Ft / db

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

Teljesítmény fenntarthatóságra tervezve

  • A prémium autógyártók abroncsválasztása
  • SUV terepjárókhoz optimalizált, dinamikus abroncs
  • Megbízható fékezhetőség vizen, és vészhelyzetekben is

Kiváló vizes tapadás

  • A keresztirányban eltolt külső csatorna kiváló vizes tapadást biztosít, és megakadályozza a vízen való felúszást (aquaplanning) sima felületen.
  • Emeli az abroncs vizes úton nyújtott teljesítményét, kanyarstabilitását esőben, anélkül, hogy ez a száraz kezelhetőség rovására menne.

Rendkívüli kezelhetőség

Az Aramid erősített öv a legmagasabb minőségű anyagból készült, amely ma az abroncsgyártásban fellelhető, hogy rendkívüli kezelhetőséget biztosítson az abroncs megfelelő érintkezési felületén. Az Aramid egy kivételes szál, amely a legjobban adja vissza azt a teljesítményt, melyre a kémiai szerkezete alapján elméletileg képes. Ezen nagyteljesítményű anyag legnagyobb hányadát olyan iparágakban használják mint a hadászat, a repüléstechnika, az űrkutatás vagy a tengerészet. Fajlagos szilárdsága nagyobb a vasénál és az acélénál, továbbá ellenáll mindenféle vegyszerekkel szemben, nem oldódik és nem bomlik. Hőstabilitása kiváló, bomlási hőmérséklete 500°C felett van.

A Ventus S1 evo3 futófelületén interlocking rendszerű vízelvezető árkok kerültek kialakításra a külső oldalon, hogy fokozza a nedves tapadást és megelőzze a felúszást( aquaplaning ). Ezen képességek kizárólag nedves úton érvényesülnek, javítva a vizes kanyarstabilitást és nem késztetik kompromisszumok kötésére a felhasználót a száraz úton nyújtott teljesítményt illetően.

A külső oldali vállon a blokkok –ahol a kanyarodás közben a terhelés, a felületi nyomás jelentős része koncentrálódik- kiszélesítésre kerültek. A legnagyobb kanyarstabilitást célzott létrehozni az Aramid hibrid erősített réteggel együtt, amely egyenletes sík tapadási felületet biztosít bármilyen körülmények között, így javítva 15% -kal a kezelhetőséget száraz úton.

Nagy teljesítményű városi terepjárók első szerelése

A Hankook Ventus S1 evo3 SUV az autógyártóknál is bizonyított. Az alábbi nagy teljesítményű luxus terepjártók estén már gyári elsőszerelésben is ez kerül az autókra.

  • Audi Q8
  • BMW X5, X6
  • Porsche Cayenne
  • VW Tiguan R

Az AutoBild nyári gumi tesztjén idén a Ventus S1 evo 3 SUV bizonyult a legjobbnak 235/55 R 18 méretben.

Videó


Hankook Ventus S1 evo3 K127A SUV információ

Kategória: prémium
Szezon: nyári gumi

A Hankook Ventus S1 evo3 K127A egy nyári prémium abroncs, SUV teljesítményre, fenntarthatóságra tervezve, a teljesítmény, biztonság és a kényelem jellemzi.

A keresztirányban eltolt külső csatorna kiváló vizes tapadást biztosít, és megakadályozza a vízen való felúszást (aquaplanning) sima felületen. Emeli az abroncs vizes úton nyújtott teljesítményét, kanyarstabilitását esőben, anélkül, hogy ez a száraz kezelhetőség rovására menne.

A HSSC (Highly Enriched Synthetic Silica Compound) egy új keveréktechnológia, amelyben a magas tisztaságú, minőségi szilikakeveréket alacsony hőmérsékleten, a hagyományos abroncsokhoz képest kétszerannyi ideig vulkanizálják. Ez segíti a molekulák jobb keveredését, ami szilárd teljesítményt és megnövekedett élettartamot eredményez.

Megnöveltük az abroncs futófelületi szilárdságát, hogy a magas kimeneti teljesítményt és gyorsulást kiválóan tudja kezelni.

A külső behatásokat tökéletesen elnyelő, nagy szilárdságú övbetétek használata által javul az abroncs strapabírósága, és az utazási kényelem.

A két rétegű karkasz biztosítja az abroncs strukturális merevségét.

Nő az övek teljesítménye

A felni és az abroncsperem közötti kohéziós erő növelése által az abroncs, még erős kigyorsításnál is stabil egységet alkot a kerékpánttal.


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.