Hankook Ventus S1 evo3 K127 265/35 R18

Hankook Ventus S1 evo3 K127

265/35 R18
97 (730 kg/kerék)
Y (300 km/óra)
FR SBL XL
nyári személyautó
C
A
73
54 990 Ft / db

Készlet: több mint 8

Szállítási díj: 989 Ft / db

Kiemelet ajánlat

265/35 R18
97 (730 kg/kerék)
Y (300 km/óra)
XL
nyári személyautó
C
A
72
80 197 Ft / db

Készlet: több mint 8

Szállítási díj: 2 290 Ft / db
Michelin Pilot Sport 5
Teszteredmények:

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

Teljesítmény fenntarthatóságra tervezve

  • Nagy teljesítményű személyautókra optimalizált, dinamikus abroncs
  • Megbízható fékezhetőség vizen, és vészhelyzetekben is
  • A prémium autógyártók abroncsválasztása

Kiváló vizes tapadás

  • A keresztirányban eltolt külső csatorna kiváló vizes tapadást biztosít, és megakadályozza a vízen való felúszást (aquaplanning) sima felületen.
  • Emeli az abroncs vizes úton nyújtott teljesítményét, kanyarstabilitását esőben, anélkül, hogy ez a száraz kezelhetőség rovására menne.

Rendkívüli kezelhetőség

Az Aramid erősített öv a legmagasabb minőségű anyagból készült, amely ma az abroncsgyártásban fellelhető, hogy rendkívüli kezelhetőséget biztosítson az abroncs megfelelő érintkezési felületén. Az Aramid egy kivételes szál, amely a legjobban adja vissza azt a teljesítményt, melyre a kémiai szerkezete alapján elméletileg képes. Ezen nagyteljesítményű anyag legnagyobb hányadát olyan iparágakban használják mint a hadászat, a repüléstechnika, az űrkutatás vagy a tengerészet. Fajlagos szilárdsága nagyobb a vasénál és az acélénál, továbbá ellenáll mindenféle vegyszerekkel szemben, nem oldódik és nem bomlik. Hőstabilitása kiváló, bomlási hőmérséklete 500°C felett van.

A Ventus S1 evo3 futófelületén interlocking rendszerű vízelvezető árkok kerültek kialakításra a külső oldalon, hogy fokozza a nedves tapadást és megelőzze a felúszást( aquaplaning ). Ezen képességek kizárólag nedves úton érvényesülnek, javítva a vizes kanyarstabilitást és nem késztetik kompromisszumok kötésére a felhasználót a száraz úton nyújtott teljesítményt illetően.

A külső oldali vállon a blokkok -ahol a kanyarodás közben a terhelés, a felületi nyomás jelentős része koncentrálódik- kiszélesítésre kerültek. A legnagyobb kanyarstabilitást célzott létrehozni az Aramid hibrid erősített réteggel együtt, amely egyenletes sík tapadási felületet biztosít bármilyen körülmények között, így javítva 15% -kal a kezelhetőséget száraz úton.

Prémium és nagy teljesítményű autók első szerelése

A Hankook Ventus S1 evo3 az autógyártóknál is bizonyított. Az alábbi nagy teljesítményű autók estén már gyári elsőszerelésben is ez kerül az autókra.

  • Audi RS6/7
  • BMW I4
  • BMW 3-as sorozat
  • BMW 5-ös sorozat
  • Mercedes S-osztály
  • Tesla Model 3
  • Porsche Boxter
  • VW Golf GTI, VW Golf R

A Ventus S1 evo3 kiválóan szerepelt az AutoBild idei tesztjén.

Videó


Hankook Ventus S1 evo3 K127 információ

Kategória: prémium
Szezon: nyári gumi

A Hankook Ventus S1 EVO 3 (K127) az erőteljes teljesítmény és kiváló kezelhetőség jegyeiben készült, elsősorban a sportos vezetési stílus szerelmeseinek.

Technikai jellemzők:

Egy új, szabadalmaztatott technológia révén a központi bordázat széleit külső hornyokkal látták el, ami növeli a tapadást vizes úton és megakadályozza az aquaplaning jelenséget. Növeli a vizes úton való teljesítményt anélkül, hogy a száraz úton való kezelhetőség kárát látná. A futófelület egyik összetevője a HSSC, (magasan dúsított szintetikus szilícium-dioxid-vegyület) egy új vegyület, amelyben a magas tisztaságú és minőségi szilícium-dioxidot alacsony hőmérsékleten vulkanizálták kétszer akkora ideig, mint a szokásos gumiabroncsoknál. Ez lehetővé teszi a molekulák közötti fokozott keveredést, amely szilárd vezetési teljesítményt és jobb futásteljesítményt biztosít.

A gumiabroncs külső mintablokkjai és vállrésze, ahol a terhelés az úttal való érintkezés hatására koncentrálódik, kanyarodás következtében még nagyobb igénybevételnek van kitéve. A maximális erőátvitelt és precíz kormányozhatóságot az aramid hibrid megerősítő öv kettős hatása biztosítja, amely a sík érintkezési felületeket bármilyen körülmények között rögzíti. Ez azt is biztosítja, hogy a szárazaz úton való kezelhetőség 15% -kal javuljon.

A belső vállrész kialakítása nagyban hozzájárul a vízre felúszás elleni védelemhez.

Nagy szilárdságú acélszíjhuzalt alkalmaztak nagy szilárdságú övekkel, amelyek tökéletesen elnyelik a külső erőhatásokat, ezáltal a gumiabroncs tartóssága és kényelme jelentősen javult.

Hankook Ventus S1 evo3 K127 teszt

2023202120202019Átlag: 88%; Tesztek száma: 6

További nyári gumi tesztek


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.