Hankook Kinergy 4S H740 145/70 R13

Hankook Kinergy 4S H740

145/70 R13
71 (345 kg/kerék)
T (190 km/óra)
M+S SBL
21 933 Ft / db

Készlet: több mint 8

Szállítási díj: 1 990 Ft / db

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

Hankook Kinergy 4S H740 információ

Kategória: prémium
Szezon: négyévszakos gumi

A négy évszakos gumiabroncsokat azoknak a sofőröknek ajánljuk, akik hideg és időnként havas időjárási körülmények között vezetnek. Valamint igen gazdaságos megoldás, mivel az abroncs egész évben használható, nincs szükség téli-nyári átszerelésre.

Elődjéhez képest - H730 - 10%-kal rövidebb fékút havas úton, 6%-os javulás fékút terén száraz útfelületen.

A jégcsákány ihlette V-alakú oldalsó mintaárok hatékony irányíthatóságot és stabilitást kínál havas és jeges útfelületen. (ábra 1.) Hópehely alakú kopásjelző mutatja ha már a gumiabroncs mintázatának mélysége nem megfelelő téli használatra.

Téli lamellák biztosítanak megbízható teljesítményt jégen és havon. (ábra 2.)

Needleleaf tree style technológia - A keresztezett fő oldalsó barázdák által kialakított szögek kiváló tapadást és fékezési teljesítményt nyújtanak a különböző útfelületeken. (ábra 3.)

A nyári lamellák alkalmazása lehetővé teszi, hogy az abroncs nyári időjárási körülmények között is megbízható teljesítményt adjon. (ábra 4.) A 3D lamellaszerkezet és a blokkok merevsége tovább erősíti szükség esetén a nyári tulajdonságokat.

Széles vízelvezető barázdák segítik a víz és a latyak simább áramlását, kiváló védelmet nyújtva aquaplaning ellen. Ugyanakkor a megerősített oldalsó barázdák által a gumiabroncs jobb vonóerő kifejtésére képes. (ábra 5.)

Szilika tartalmú futófelületi keverékének köszönhetően javult a gumiabroncs tapadása nedves és havas úton, valamint csökkent a gördülési ellenállása. Két széles acél övréteg biztosítja a gumiabroncs optimális futófelületi merevségét és javítja teljesítményét irányíthatóság terén.

A teljesítmény és a kiegyensúlyozottság harmóniája egész évben.

Hankook Kinergy 4S H740 teszt

További négyévszakos gumi tesztek


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.