Dunlop SP Sport Maxx 275/50 R20

Dunlop SP Sport Maxx

275/50 R20
113 (1150 kg/kerék)
W (270 km/óra)
MFS MO XL
nyári személyautó
C
C
73
109 057 Ft / db

Készlet: több mint 8

Szállítási díj: 989 Ft / db

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

Dunlop SP Sport Maxx információ

Kategória: prémium
Szezon: nyári gumi

A Dunlop SP Sport Maxx nagy teljesítményű/sportkocsikhoz tervezett nyári gumiabroncs.

Az SP Sport Maxx kivételes teljesítményének titka a Dunlop Touch technológiában rejlik. A gumiabroncs felületén egyenletesen eloszló nyomás miatt nagyobb gumifelület érintkezik az úttal. Az egyenesből kanyarba való behajtás gördülékenyebb, simább, így jobban érezheti az utat, hamarabb korrigálhatja mozdulatait.

A gumikeverék már versenypályán is bizonyította, hogy száraz és nedves úton egyaránt kivételes tapadást képes nyújtani. Gyorsulás közben jobban irányítható a jármű, a fékezés ideje pedig lerövidül. A tartós keverék kopásállósága nagyobb futásteljesítményt biztosít.

Az SP Sports Maxx nedves időben teljesít igazán. A futófelület különleges kialakítású részei gyorsan elvezetik a vizet a gördülő kerék alól, ezáltal eső áztatta utakon is hatékonyan csökkentve a vízenfutás kialakulásának kockázatát.

A stabil középső borda nagy sebességnél is könnyed és precíz vezetést tesz lehetővé. A gumiabroncs nagy sebességnél jelentkező kerületi deformációját csökkentő, hibrid kialakítású átlapolási eljárással, kimagasló stabilitás nagy sebességnél, valamint egyenletes és sima kopás érhető el.

A dual szilika keverék egy speciális keverék, mely javítja a gyorsulási teljesítményt és jobb kopásállóságot biztosít. Ez az összetevő kiváló fékezési eredményeket és kimagasló kormányozhatóságot nyújt a nyári és az őszi utakon, fokozott tapadás mellett.

A futómintázat a kényelmesebb és csendesebb vezetési élmény érdekében hatékonyan csökkenti a menetzajt.

A maximális tapadás, kormányozhatóság és vezetési élmény verhetetlen hármasa.


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.