Bridgestone LM80 EVO 215/60 R17

Bridgestone LM80 EVO

215/60 R17
96 (710 kg/kerék)
H (210 km/óra)
DOT17
téli terepjáró közúti
D
C
71
29 990 Ft / db

Készlet: 1

Szállítási díj: 0 Ft

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

Bridgestone LM80 EVO információ

Kategória: prémium
Szezon: téli gumi

A Bridgestone Blizzak LM-80 EVO abroncsot kifejezetten úgy fejlesztették, hogy megfeleljen a napjaink nagy teljesítményű terepjárói és SUV-jai által támasztott elvárásoknak teljesítmény, biztonság és kormányreakció tekintetében.

  • Felépítés

A forgásiránykötött mintázat a modern lamella kialakítással egyszerre biztosítja a megnövelt vonóerőt és a kiegyensúlyozott kontrollt, így Önnek a téli utakon sem kell lemondania autója nagy teljesítményéről. (ábra 1.)

  • Kezelhetőség

Jobb kezelhetőség nedves és száraz útfelületen. A vékonyabb és merevebb bemetszések javítják a kezelhetőséget nedves és száraz utakon. A vékony lamellák további előnye, hogy megbízható fékezést, kiváló gyorsulást és remek kanyarodási képességet biztosítanak havas és jeges úton is, így őrizve meg autója teljesítményét a téli időjárási körülmények között. (ábra 2.)

  • Teljesítmény nedves utakon

A nagy befogadóképességű keresztirányú mintaárkok elvezetik a vizet és a hókását a kontakt területről, ezzel kitűnő nedves tapadást biztosítanak anélkül, hogy Önnek le kellene mondania a száraz úton elérhető teljesítményről. Csökkentett aquaplanning kockázat. (ábra 3.)

Kiváló a kezelhetőség és úttartás havon és jégen valamint nedves és száraz úton. Az igazi téli vezetési élményért.

Bridgestone LM80 EVO teszt

További téli gumi tesztek


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.