Barum Vanis Allseason 215/75 R16

Barum Vanis Allseason

215/75 R16
113 (1150 kg/kerék)
R (170 km/óra)
C
60 042 Ft / db

Készlet: több mint 8

Szállítási díj: 2 290 Ft / db

Kiemelet ajánlat

215/75 R16
116/114 (1250 kg/kerék )
R (170 km/óra)
C
44 884 Ft / db

Készlet: több mint 8

Szállítási díj: 0 Ft
GT Radial Maxmiler AllSeason 2

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

Barum Vanis Allseason információ

Kategória: olcsó
Szezon: négyévszakos gumi

Az új Barum Vanis AllSeason egy robusztus és hatékony, négyévszakos kishaszongépjármű gumiabroncs, amely tartós teljesítményt nyújt minden időjárási körülmények között, kiváló áron.

A speciálisan kifejlesztett új, High Mileage Van Compound, amely nagy százalékban legújabb generációs szilikát tartalmaz, kiemelkedő futásteljesítményt és megbízható tapadást jelent minden útfelületen, minden időjárási körülmény között. Az új vegyülettel továbbfejlesztett Barum Vanis AllSeason tökéletes egyensúlyt kínál az üzemanyag-megtakarítás és a tartós, egész évben nyújtott teljesítmény között, kiváló áron.

Az új Barum Vanis AllSeason mély és széles barázdákat használ a téli teljesítményhez a sok letörés helyett. Ez az új horonyelrendezés több havat gyűjt, lehetővé téve a jobb hó-hó kapcsolatot, ami fokozott kezelhetőséget és jobb fékteljesítményt eredményez minden vezetési helyzetben.

A klasszikus oldalfal helyett az új Barum Vanis AllSeason majdnem 1 mm vastagságú kiegészítő gumirésszel készül, ami az oldalfal felső részére kerül. Ez az új oldalfal-megerősítés növeli a járdaszegély elleni védelmet és hosszabb abroncs-élettartamot eredményez.


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.