Sportiva Super Z

Sportiva Super Z

Jelenleg Sportiva Super Z abroncs nincs raktáron.

Sportiva Super Z információ

Kategória: olcsó
Szezon: nyári gumi

A Continental csoportos márka, újra jelentőset lépett előre ezzel az autógumijával. A futófelület újszerű kidolgozású. A széles blokkoknak köszönhetően az abroncs tapadása jelentős mértékben növekedett, ezt a magasabb technológiájú gumikeverék is elősegíti. A szélesebb vállblokkok jelentősen javítják az abroncs oldalstabilitását, ami nagy igénybevételre tervezett gumi esetében, hatalmas előny. A futófelület csatornái nem csak esztétikailag tesznek jó benyomást, de a közép vonaltól a futófelület széléig szinte egyenes vonalban, sugár irányban haladó árkok kitűnően terelik a vizet a futófelület két oldala irányába. Így jelentős javulást eredményeznek a gumi abroncs vízre felúszás elleni védelme terén. A középvonal folyamatos öve csökkenti az egyenes haladáskor fellépő felesleges vibrációt és növeli az abroncs élettartamát. A Sportiva Szuper Z kiemelkedő tulajdonságokkal rendelkező nyárigumi, ha ehhez hozzá vesszük a budget kategóriás árat és a Continental anyacég szakértelmét, nyugodtan kijelenthetjük, hogy a felső kategóriás autók számára költséghatékonyságban nagyon nehéz ellenfelet állítani a Sportiva Super Z-vel szemben.

További Sportiva nyári gumik

Sportiva információk

SportivaA Sportiva a Continental kedvező árú márkája.

A Sportiva kínálata

A Sportiva választékában személyautóra és kisteherautóra találhat gumiabroncsot

Gazdasági adatok

A márka a Continetnal gyáraiban készül.

A Continental csoporthoz tartozó termékek 5 földrészen, 19 országban, 54 gyárban megközelítőleg 35 400 alkalmazott munkájával készülnek. 2014-ben a Continental vállalatcsoport forgalma meghaladta a 34,5 milliárd eurót.

Tulajdonos

A Sportiva a Continental-konszern márkája, azonban a termék gyártását 2015-ben megszüntették.

Garancia

A Sportiva gumiabroncsokra a gyártó a vásárlástól számított 2 év garanciát vállal.


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.