Hankook Kinergy Eco (K425) 155/70 R13

Hankook Kinergy Eco (K425)

155/70 R13
75 (387 kg/kerék)
T (190 km/óra)
SBL
nyári személyautó
D
C
69
17 990 Ft / db

Készlet: több mint 8

Szállítási díj: 1 990 Ft / db

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

Hankook Kinergy Eco (K425) információ

Kategória: prémium
Szezon: nyári gumi

Gazdaságosság (Ecology) és környezetvédelem (Economy). A Hankook Kinergy Eco (K425) ezen szempontok fényében lett megtervezve, ötvözve a biztonság és a vezetési kényelem korántsem elhanyagolható feltételeivel.

Ebben a szegmensben eddig szokatlan anyagokkal, pl. szilika nanorészecskékkel, valamint új keverési technológiákkal sikerült az abroncs gördülési ellenállását 12 %-kal csökkenteni versenytársaihoz képest. Ez az energia-megtakarítás alacsonyabb üzemanyag-felhasználást eredményez, és ezen keresztül hozzájárul az alacsonyabb szén-dioxid kibocsátáshoz.

A kiegyensúlyozott, aszimmetrikus profil jelentősen hozzájárul a gumiabroncs menettulajdonságainak további javításához. Eközben a futófelület optimalizált megosztása nemcsak jobb kezelhetőséget, hanem összességében kényelmesebb és csendesebb menettulajdonságokat is biztosít. Az optimálisan elrendezett, szélesen körbefutó mintaárkok hatékonyan előzik meg a vízrefelúszást.

A Hankook Kinergy Eco K425 Technikai jellemzői:

Vibrációcsökkentő technológia a nagyobb kényelem érdekében: A mintablokkok optimalizált merevéségnek köszönhetően minimálisra csökkent azok nem kívánatos mozgása. Az eredmény a jelentősen lágyabb gördülés.

A félmintaárkos kialakítás javítja a teljesítményt száraz úton: A futófelület aszimmetrikus kialakítása a külső vállrésznél elhelyezett zárt mintaárkokkal és a nagyobb érintkezési felület a talajjal együttesen nagyobb menetstabilitást és jobb kezelhetőséget nyújt száraz úton.

Nagyobb biztonság nedves úton: A szélesen körbefutó mintaárkok hatékony védelmet nyújtanak az aquaplanning (vízenfutás) ellen.

Környezetbarát tulajdonságok: Az új keverési technológiák és a szilika nanorészecskék alkalmazása egyrészt csökkenti a gördülési ellenállást (-12 % szemben a hagyományos gumiabroncsokkal), másrészt jelentősen erősebb tapadást biztosít nedves úton.

Hankook Kinergy Eco (K425) teszt

További nyári gumi tesztek


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.