Dunlop SP Sport Maxx TT 245/50 R18

Dunlop SP Sport Maxx TT

245/50 R18
100 (800 kg/kerék)
W (270 km/óra)
MFS
nyári személyautó
D
B
71
61 986 Ft / db

Készlet: több mint 8

Szállítási díj: 989 Ft / db

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

Dunlop SP Sport Maxx TT információ

Kategória: prémium
Szezon: nyári gumi

A Dunlop SP Sport Maxx TT nagy teljesítményű sportkocsikra fejlesztett nyári gumiabroncs.

A DuPont™ Kevlar® technológiát alkalmazó SP Sport Maxx TT új távlatokat nyit a teljesítmény terén. Ez a strapabíró keverék merevebb oldalfalat valósít meg, ami precízebb vezetést teszt lehetővé. A Dunlop Touch technológiája nagy mértékű érzékenységet és visszacsatolást biztosít.

A Sport Maxx TT futófelületének kialakítása sokkal hatékonyabban osztja el a nyomást az abroncs felületén, száraz és nedves úton egyaránt javítva a kormányozhatóságot. Az egyenesből kanyarba való behajtás gördülékenyebb, simább, még nagy sebességnél is jobban érezheti az utat, hamarabb korrigálhat. Merev vállblokkjai kiváló kanyarstabilitást biztosítanak.

Az autóversenyeknél bevált nanorészecskéket tartalmazó különleges futófelületnek köszönhetően nedves és száraz úton is elsőrendű tapadás és rövidebb fékút érhető el. A barázdák aszimmetrikus elrendezése még tovább fokozza a tapadást, emiatt a gépkocsi az autópályán megszokott sebességnél is jól irányítható marad.

Az aszimmetrikus mintázatú futófelület jobb kezelhetőséget biztosít, és a vízen futással szembeni ellenálló képességet is javítja. A folyamatos középvonali borda növeli a stabilitást és a pontosságot. Az aszimmetrikus barázdaelrendezés nedves és száraz útfelületeken egyaránt növeli a tapadást. Fokozott teljesítmény egyenesben és kanyarban való haladás közben, valamint a vízen futás kialakulásának való nagyobb ellenállás.

A változtatható mintaárok-aránnyal rendelkező aszimmetrikus mintázatkialakítás kiemelkedő ellenállást tesz lehetővé a vízen futással szemben. A masszív felépítésű vállblokk gyors és turbulenciamentes vízelvezetést tesz lehetővé, ugyanakkor kiemelkedő kanyarstabilitást is biztosít. Kiváló ellenállás a vízen futás kialakulásának, fokozott tapadás, jobb kanyarstabilitás és kormányozhatóság.


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.