Bridgestone Turanza T005 185/65 R14

Bridgestone Turanza T005

185/65 R14
86 (530 kg/kerék)
T (190 km/óra)
nyári személyautó
C
A
70
35 938 Ft / db

Készlet: 0

Kiemelet ajánlat

185/65 R14
86 (530 kg/kerék)
H (210 km/óra)
BSW
nyári személyautó
D
B
69
18 429 Ft / db

Készlet: több mint 8

Szállítási díj: 0 Ft
GT Radial Champiro FE1 City

185/65 R14
86 (530 kg/kerék)
H (210 km/óra)
BSW
nyári személyautó
D
C
70
21 255 Ft / db

Készlet: több mint 8

Szállítási díj: 0 Ft
Giti GitiComfort T20

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

A Turanza T005 nyári abroncs olyan járművezetőknek készült, akik magabiztosan, a járművet uralva akarnak autózni nedves és száraz úton egyaránt, hogy a körülmények ne akadályozhassák őket tevékenységük során.

  • Az abroncsnedves úton mutatott fékezési és kanyarodási teljesítményét a legjobbnak értékelték
  • Az abroncs nedves úton nyújtott tapadásával kiérdemelte az EU „A” címkeosztály megjelölést
  • Magasabb futásteljesítményt ér el, mint az elődje
  • Egyes méretekben DriveGuard Run-Flat defekttűrő változatban is elérhető
TURANZA T005 HELPS DRIVERS FEEL MORE SECURE WHEN DRIVING ON WET ROADS
TURANZA T005 IS A SUMMER TYRE BUILT TO EXCEL IN WET CONDITIONS
TURANZA T005 OUTPERFORMS OTHER LEADING TYRES IN BRAKING AND TURNING ON WET ROADS

MŰSZAKI TERMÉKJELLEMZŐK ÉS ELŐNYÖK

OPTIMALIZÁLT FUTÓMINTÁZAT
A MÉG JOBB TAPADÁSÉRT NEDVES ÚTON
A Turanza T005 futómintázata révén nagyobb biztonságban, és felkészültebbnek érezheti magát, ha zuhogó esőben kell vezetnie, vagy vízátfolyásokon halad át. A vállrész magas kiemelkedő elemei és a középen található széles rés együttesen gyorsan elvezetik a vizet a futófelületről, és csökkentik ezzel a vízensiklás kockázatát.

A NANOPRO-TECH™ TECHNOLÓGIA KEVERÉKBEN TÖRTÉNŐ ALKALMAZÁSA
KATEGÓRIÁJÁBAN A LEGJOBB TAPADÁS NEDVES ÚTON
Független abroncs tesztek alapján nedves úton történő fékezés és kanyarodás közben a Turanza T005 jobb teljesítményt nyújt, mint más vezető abroncstípusok. A Turanza T005 a NanoPro-Tech™ technológiát alkalmazó anyagkeverék miatt teljesít jobban, mint a többi abroncs. A kizárólag a Bridgestone által alkalmazott technológia révén a gumi megköti az úton lévő vizet, és jobb tapadást ér el nedves útviszonyoknál.

ROBUSZTUS FELÉPÍTÉS ÉS BORDÁZAT
KIVÁLÓ EU CÍMKEOSZTÁLYOK
Abroncsmérnökeink a legjobb anyagokat választották, hogy ezzel tovább javítsák a Turanza T005 teljesítményjellemzőit. A gumiréteg alatt található merev poliészter és acél szerkezet stabilabb kezelhetőséget eredményez, és csökkenti a gördülési ellenállást, aminek köszönhetően az Ön járművének alacsonyabb lesz az üzemanyag-fogyasztása. Ezek a fejlesztések az anyagösszetétellel és a mintázattal együtt hozzájárultak ahhoz, hogy a Turanza T005 kiérdemelhesse az EU „A” címkeosztály megjelölést nedves úton, valamint a „B” minősítést a gördülési ellenállás tekintetében.

Videó


Bridgestone Turanza T005 információ

Kategória: prémium
Szezon: nyári gumi

A Bridgestone Turanza T005 kategóriájában a legjobb teljesítményt nyújtja nedves úton. Arra született, hogy még nehéz körülmények közt is Ön irányítson. Osztálya legjobb teljesítménye fékezéskor és kanyarodáskor, még esős napokon is.

Technikai jellemzők:

OPTIMALIZÁLT KIALAKÍTÁSÚ MINTÁZAT: A vállrész nagy térfogatú vágatai javítják a vízáramlást, a minta középső részén optimálisan elosztott üres rész pedig az érintkező felület közepén gondoskodik a vízelvezetésről. A vállrész blokkjai közti érintkezésnek köszönhetően jobban ellenáll a deformációnak, így még fékezéskor is egyenletesen érintkezik az útfelülettel.

TOVÁBBFEJLESZTETT KARKASZ: Az egyedi acél és merev poliészter erősítés kimagasló kezelhetőséget és alacsony gördülési ellenállást biztosít, hogy csökkentse a CO2-kibocsátást és az üzemanyag-fogyasztást.

ÚJ ANYAGKEVERÉSI TECHNOLÓGIA: Az új keverési technológia javítja a szilika diszperzióját a Nano Pro-tech™ szilikatartalmú anyagban. A minta és az anyagösszetétel szinergiája maximalizálja a tapadást az érintkező felületen, hogy javítsa a tapadást nedves úton.

Bridgestone Turanza T005 teszt

202320222021202020192018Átlag: 94%; Tesztek száma: 12

További nyári gumi tesztek


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.