Bridgestone Weather Control A005 EVO 215/40 R17

Bridgestone Weather Control A005 EVO

215/40 R17
87 (545 kg/kerék)
Y (300 km/óra)
XL
58 776 Ft / db

Készlet: 0

Autógumi kereső

Méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autó alapján

Idény
Autómárka

A Weather Control A005 EVO a Bridgestone négy évszakos abroncs termékcsaládjának egy új tagja, amely kiváló tapadást és jobb teljesítményt biztosít hóban, valamint DriveGuard technológiát alkalmaz.

  • Kategóriájának legjobb tapadási mutatója nedves úton*
  • Még jobb havas teljesítmény**
  • Kiváló élettartam***

MŰSZAKI TERMÉKJELLEMZŐK ÉS ELŐNYÖK

EGYEDI MINTÁZAT ÉS KEVERÉK
EU „A” CÍMKEOSZTÁLY-BESOROLÁS A NEDVES ÚTON MUTATOTT TELJESÍTMÉNYÉRT
Függetlenül attól, hogy hirtelen kell megállni nedves úton, vagy autópályán erős esőzésben kell biztonságosan vezetni, Weather Control A005 EVO gumiabroncsokkal a vezető mindig nyugodt lehet. A mintázatban még több vállelem és nagymennyiségű csatorna található, amelynek köszönhetően ez az abroncs a legmagasabb EU címkeosztály-besorolást kapja a nedves úton mutatott teljesítményéért.

MEGÚJÍTOTT SZILIKA KEVERÉK
HÁROM HEGYCSÚCS ÉS HÓPEHELY TANÚSÍTÁS
A Weather Control termékcsalád négy évszakos, de az A005 EVO egyedi fejlesztéseket alkalmaz a téli vezetés támogatása érdekében. Egy megújult Nano Pro-Tech™ keverék, a V alakú mintázat és az innovatív lamellák együtt dolgoznak a gyorsabb fékezés és gyorsítás, valamint a még jobb havas tapadás érdekében.

OPTIMALIZÁLT SZÖVETVÁZ-FELÉPÍTÉS
MEGNÖVELT ABRONCSÉLETTARTAM ÉS FUTÁSTELJESÍTMÉNY
A Weather Control A005 EVO szövetváz megnövelt időtállósága gondoskodik arról, hogy az abroncs ellenálljon a különféle időjárási körülményeknek és útviszonyoknak, így egész évben ugyanaz az abroncs használható. A felépítés elosztja a nyomást a maximális teljesítmény és az egyenletes kopás érdekében.

Videó

Nyilatkozat
* Az EU „A” címkeosztályzat, a legjobb nedves tapadást elérő címke
** 3 hegycsúcs és hópehely (3PMSF) tanúsítvány A Bridgestone által a Weather Control A005 abroncson a svédországi tesztpályán elvégzett belső tesztek alapján. Abroncsméret: 205/55 R16 94V. A tapadási erő [5-35 km/ó] 3%-kal növekedett a korábbi modellhez képest. A féktávolság [40-5 km/ó] 3%-kal csökkent a korábbi modellhez képest. Az oldalirányú gyorsulás 4%-kal nőtt az előző modellhez képest havas szlalom teszt során 50 km/óra sebességen.
*** A hosszan tartó teljesítményhez ugyanazt a futásteljesítményt kínálja Ugyanaz a futásteljesítmény-potenciál az előző modellhez képest a prémium nyári abroncsokkal összehasonlítva. A Bridgestone által a Weather Control A005 abroncson a beltéri laboratóriumunkban elvégzett belső tesztek alapján. Abroncsméret: 205/55 R16 94V. A gumiabroncs élettartama a vezetési stílustól, a gumiabroncs nyomásától, a gumiabroncs és a jármű karbantartásától, az időjárási viszonyoktól stb. függ.

Ajánlott négyévszakos gumi

Bridgestone Weather Control A005 EVO információ

Kategória: prémium
Szezon: négyévszakos gumi

A Weather Control A005 EVO olyan négyévszakos abroncs, amellyel tökéletesen uralja a járművet még esős napokon is, akár ha az autópályán kanyarog, akár akkor, amikor váratlanul fékeznie kell a városban.

Európai teszteken kategóriájának legjobb nedves tapadási indexét kapta. Az abroncs nedves úton nyújtott tapadásával kiérdemelte az EU „A” címkeosztály megjelölést. Ugyanazt a kedvező üzemanyag-hatékonyságot nyújtja, mint a Bridgestone nyári abroncsok

A TÜV SÜD abroncsokat és kerekeket tesztelő független és elismert szervezet a Weather Control A005 EVO részére odaítélte a nedves tapadásra vonatkozó legmagasabb szintű EU címkeosztályt. A vizsgálati eredmények megmutatták, hogy a mély barázdák és az abroncs speciális anyagösszetétele elősegítik a gyorsabb megállást és a jobb tapadást nedves úton, még nagyobb biztonságot és kényelmet biztosítanak az Ön számára egész évben.

A Weather Control A005 EVO mérsékelt téli éghajlati viszonyok mellett mutatott teljesítményével kiérdemelte a három hegycsúcs és hópehely tanúsítást. A mintázat mély barázdái hóval borított utakon is tapadást biztosítanak, az abroncs a kiemelkedő szintű nedves tapadás révén pedig olvadó hóban vagy fagyos esőben is jól teljesít.

A Weather Control A005 EVO abroncshoz a lehető legtartósabb anyagokat választották, hogy az könnyedén megbirkózzon a változatos időjárási körülményekkel, és egész élettartama során megtartsa ugyanazt a kiváló teljesítményt. Az abroncs belső rétege egyenletesen oszlatja el a nyomást, és felfogja a rázkódást, csökkentve ezáltal az abroncs sérülésének kockázatát, és megnövelve az élettartamot.

Bridgestone Weather Control A005 EVO teszt

További négyévszakos gumi tesztek


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.