Kosár: 0 db

Autógumi kereső, méret alapján

Méret
/ R
Idény
Gyártó
Típus
Üzemanyag
Tapadás
Zaj

Autógumi kereső, autó alapján

Idény
Autómárka

Gumi + Felni összeszerelve

Idény
Autómárka

Acél- és alufelni kereső

Autómárka

Új Pirelli Winter Cintrato

A Pirelli Winter Cinturato a legkorszerűbb abroncs téli vezetéshez és csúcsteljesítmény mindenféle téli viszonyok között.

A lehető legnagyobb biztonság mindenféle útviszonyok között – mindenféle autókhoz a városi/középkategóriás autók, a városi SUV-ok és Crossoverek szegmensében.

A Cinturato Winter abroncsot úgy fejlesztették, hogy tökéletes kezelhetőséget biztosítson havon és biztonságot nyújtson száraz és nedves úton mindenféle téli viszony között, a megbízható teljesítmény feláldozása nélkül.

Abroncsfejlesztés és tesztelés extrém körülmények között

A Cinturato Winter abroncsokat extrém körülményekhez is fejlesztik és tesztelik, hogy mindenféle téli útviszonyok között kiváló teljesítményt nyújtsanak. A Pirelli kutatási és fejlesztési részlegei és szakosodott fejlesztési központjai teljes szakértelmüket latba vetették a Cinturato Winter abroncs teljesítményének maximalizálásáért. A technológiai innovációnak és a nagy teljesítményű abroncsok fejlesztéséért végzett folyamatos kutatásnak köszönhetően a Pirelli már a téli túraszegmensben is jelen van.

Aquaplaning elleni védelem

A mintaárkok dinamikusan változó keresztmetszete megnöveli a vízkiszorítás sebességét. A folyamatos mintaárkok és a min. 4 aktív mintaárok a futófelületen fokozott vízelvezetést tesz lehetővé, csökkentve az aquaplaning kockázatát.

Fékezés és vonóerő

A szabadalmaztatott 4D multiaktív lamelláknak több funkciós szerepük van. Fékezés esetén a lamelllák összezárnak, a mintázati blokknak nagy merevséget adva, így fokozva a fékezés biztonságát. Ugyanezek a lamellák nagyfokú hómegtartó tulajdonságuknak köszönhetően növelik az abroncs vonóerejét is úgy, hogy azok kinyílnak és felfogják a havat.

Tökéletes kezelhetőség

A szabadalmaztatott téli fogaskerék mintázat kialakítás, új kötött forgásirányos mintát takar, mely folyamatos éllel ellátott, a nagyobb vonóerő érdekében. A rugalmas oldalirányú mintaárkok és az új acél övbetét szélesebb érintkezési felületet és nagyobb oldalirányú merevséget nyújt a tökéletes kezelhetőségért. Az egyenletes nyomáseloszlás a futófelületen hozzájárul az abroncs nagyobb futásteljesítményéhez is.

Zajkomfort

Új, komforttámogató szelvényosztás a vezetési kényelem javításáért. Az eddigi legalacsonyabb zajkibocsátási szint, az új generációs hibrid és elektromos autókhoz.

A futófelületen elhelyezett kopásjelző egyértelműen jelzi az abroncs télre való alkalmasságát vagy alkalmatlanságát. 4 mm profilmélység esetén a NOW SNOW (alkalmas) feliratból a “w” betű eltűnik, így már a NO SNOW (alkalmatlan) felirat válik láthatóvá.

A Pirelliről általában

A Pirelli márkanév erényeiről vált közismertté világszerte. Mindenekelőtt a teljesítménnyel párosuló megbízhatóságról, biztonságról és innovációról.

Megbízhatóság: A fokozott megbízhatóság az egyik legfőbb szempont, mely a Pirelli mérnökeit a Cinturato termékcsalád fejlesztésénél vezette a luxus, középkategóriás és városi kisautókhoz történő abroncsfejlesztésben alkalmazott technológiai újítás során.

Biztonság: Az Európai Közlekedésbiztonsági Karta (ERSC) aláírójaként a Pirelli a közlekedésbiztonság elkötelezett és aktív támogatója: a Cinturato termékcsalád jellemzője ezért az, hogy a lehető legnagyobb biztonságot nyújtja mindenféle útviszonyok között.

Innováció: A Cinturato tervezésénél a minőségi termékek esetében már bevált, legújabb formatervezési elveket követtük. A multifunkcionális futófelület-kialakítás bármilyen útviszonyok között kiváló teljesítményt biztosít.

Valamennyi vezető autógyártó elismeri a Pirelli fejlesztői szakértelmét a téli gumiabroncs szegmensben. Több mint 630 homologizált abroncsával a Pirelli fölénye megkérdőjelezhetetlen a téli abroncs homologizációban.

Minden harmadik európai autós a Pirellit választja.

Az autós magazinok tesztjeinek 80 százalékában a Pirelli abroncsok dobogós helyen végeznek.


×

 

 

A weboldal cookie-kat használ. Az "OK" gomb lenyomásával és az oldal használatával elfogadja őket. További tudnivalókat a cookie-król az itt olvashat.